Inspirasjon!

Det er og mange fine minner som kan skape hageminner i sinnet.. Mennesker, lukter og synsinntrykk. undertegnede er så heldig å ha minner fra hagen til oldefar, besteforeldre og egne foreldre. Utgangspunktet kan være forskjellig men gleden over det som vokser er felles.

Av og til kan en liten avis annonse gjøre en stor forskjell. I BT 14 Mars  2011. stod det en fin artikkel om; Agent for forandring. Der fant jeg en en artikkel om " Bærekraftig liv på Landås i bergen". Det var en inspirasjonskveld for folk som ville komme i gang med grønnsaksdyrkning.

Møtet var lagt til et klasserom, men måtte flyttes til et auditorium. Selv  trappene ble brukt til sitteplasser.   

Ordene i artikkelen om at alle var velkommen, om man hadde hage, balkong eller bare krukker fanget mange hage hjerter. Også mitt.På bildet henger påske egg over plantene i kjøkkenvinduet. Jeg ble innspirert av "Bærekraftig liv på Landås " Og startet enn blogg. :-)

 

Én kommentar

Anne

27.apr.2011 kl.13:02

Hei Systo.

Gratulerer med egen hage blogg. Så fin den er. Du er nå lagt til mine Favoritter, så nå har jeg en hage blogg innimellom alle interiør bloggene mine. I dag begynner de med muren hjemme hos oss, så om ikke lenge kan vi sysle litt med hage arbeid hos oss og. Så ta med rive, hakke og gjerne litt jord og neste gang dere kommer på besøk. Klem fra pillasysto Anne.

Skriv en ny kommentar

denhemmelighetsfullehagen

denhemmelighetsfullehagen

48, Bergen

Dette er en blogg om min hemmelighets fulle hage. www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no. Min lille 1 måls hage. Håper du finner inspirasjon gjennom bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits