Krypende inn fra naboen!Stor liljekonvall kom krypende inn fra naboen. Tidlig vår titter de opp av jorden. Den vokser utrolig fort og er en nøysom plante. Uansett hvilket bed den blir satt i så ser det ut som den trives.

Jeg har lenge vært redd for at begge julerosene mine (Helleborus niger),var gått ut i vinter. Bladene var hovedsaklig visnet. Heldigvis så klippet jeg bare bort noe og lot planten stå. Nå lyser det nydelige gul/hvite blomster mot alle som går forbi bedet. Selv den burgunder røde kommer opp fra jorden. 

Jeg har min egen lille urtehage som jeg vil fortelle om etterhvert. Urtene dyrker jeg hovedsaklig i potter. Dette fordi jeg da synes jeg har bedre kontroll på snegler og sykdom. Urtene tørker jeg til vinterbruk. Av og til fryser jeg de i plastposer eller glass for da har jeg ferske urter året rundt. Rabarbra har jeg både i potte og på friland. Gressløk er på menyen allerede og smaker nydelig i salat, over potetene eller i omeletten.

På gjensyn i morgen :-)

2 kommentarer

Syntax

30.apr.2011 kl.14:39

Du må blogge mer snart!

denhemmelighetsfullehagen

02.mai.2011 kl.09:39

Syntax:Fin blogg du har laget! Selv om du er anonym så kan du jo ta bilder av ikke-identifiserte ting og tang rundt deg. Natur foreksempel. Eller lese og følge nyheter å blogge litt om meninger du har. Vennlig hilsen denhemmelighetsfullehagen.no

Skriv en ny kommentar

denhemmelighetsfullehagen

denhemmelighetsfullehagen

48, Bergen

Dette er en blogg om min hemmelighets fulle hage. www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no. Min lille 1 måls hage. Håper du finner inspirasjon gjennom bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits