Mai du skjønne milde!

Det er 2 mai og jeg er litt bekymret for alle stiklingene som står i drivhuset. Det var litt kaldt i natt. Har allerede vært ute og sjekket forholdene. Det ser bra ut. Tror kanskje Psyhliasisen har gitt opp. Pytt sann!! Jeg har mer frø og får plante nye i dag :-)
Agurk planter har i mitt drivhus vært en takknemlig plante. Den vokser fort og gir etterhvert fine
agurker. Den trenger mye varme og i fjor med en kald sommer trivdes de ikke. Etterhvert som de vokser tvinner jeg planten opp mot taket i en tråd. Agurkene er tunge og planten trenger støtte. Slangeagurt bør helst drives inne i Norge. Men sylteagurk kan stå på friland. Da på et lunt sted.

Ute i bedene skjer det stadig små undrer! Her er det skogskjegg som med stor entusiasme og kraft bryter seg gjennom jorden. Det er en kraftig opprett plante med stive stengler og dekorative blad. Etterhvert kommer det masse små, guhvite honningduftene blomster. Jeg har "arvet" min fra et gammelt gårdbruk ved Randsfjorden. Gran i oppland. Planten har reist med familie i generasjoner. Nå er den fordelt flere steder i min hage.

Følg gjerne med på bloggen videre :-)

Én kommentar

mettehobby

02.mai.2011 kl.10:06

Så kjekt når det kommer opp gjennom jorda!! Kjempefine bilder du tar!! :)

Skriv en ny kommentar

denhemmelighetsfullehagen

denhemmelighetsfullehagen

48, Bergen

Dette er en blogg om min hemmelighets fulle hage. www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no. Min lille 1 måls hage. Håper du finner inspirasjon gjennom bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits