Dagen før dagen!16 Mai en forventningsfull dag for barn og voksne. I minn hverdag er småbarnsdagene et tilbakelagt stadium. Travle lykkelige dager med forberedelser til barnetog og 17 feiring. Allikevel tenker jeg frigjøring, nasjonaldag.

Det er fint å pynte hagen til en festdag. Sommerblomster hører til der. Bildet over viser en fin petunia. En taknemlig plante som blomstrer sommeren igjennom. Andre verdenskrig var for mange familier en stor tragedie.

Min svigerfamilie mistet odelsgutten i direktekamp med tyskerne. Han tjenestegjorde i Garden og skulle forsinke fienden da kongehuset flyktet nordover ,før de flykten til England.

Min egen far mistet broren sin i mineulykke i Austevoll. 14 år gammel. Helt meningsløst og vanskelig å glemme for de som gikk gjennom det.

Så derfor kan vi i vår generasjon så mye mer glede oss over dagen i dag og dagene fremover med fred og frihet. 

Nå er sommeren her og vi kan nyte den.

Her er vokser solsikkene seg til kjemper i hagen. Så utrolig imponerende er de frøene. Om vinteren gir vi de villig til fuglene. Om våren verner jeg de med all omsorg for at de skal blomstre i hagen midtsommer. :-)

Følg bloggen videre. :-)

Én kommentar

Merete

17.mai.2011 kl.20:38

For en inspirerende blogg du har! Du har en fantastisk fin hage, og jeg føler meg kjempeinspirert etter å ha lest blogginleggene dine! :)

Skriv en ny kommentar

denhemmelighetsfullehagen

denhemmelighetsfullehagen

48, Bergen

Dette er en blogg om min hemmelighets fulle hage. www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no. Min lille 1 måls hage. Håper du finner inspirasjon gjennom bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits