Å finne skatter langs riksveiene!!!

Veivesenet i Norge lager nydelige murer veitraseer og skråninger når de først slipper til. Det er en fryd å se hvor fint det blir. Heldigvis for oss hageentusiaster skjer det rare ting når de skal vedlikeholde vei traseene. Jeg tror de har maskiner som kutter vekst av trær og planter langs veiene. Da oppstår det også spennende varianter med rare former fordi de blir tvunget til å vokse slik. Plantene har en utrolig overlevelsesevne og veksten tilpasser seg forholdene.

Over ser du en gran funnet langs veien. Antagelig kuttet. For siden å få vokse et år eller to . Kuttet igjen og har laget en annen etasje. Fasinerende!!

Til venstre på bildet er en annen gran som jeg har hentet langs veien. den hadde av en eller annen grunn stamme som kanskje hadde fått vokse noen år for så å bli klippet flere år etter hverandre,. Jeg holder stammen ren og klipper den flat ovenfra ogbeholder en eiendommelig vokst.

 følg bloggen videre:-).


Én kommentar

mettehobby

19.mai.2011 kl.21:26

Stilig :) Det er mange skatter å finne uti naturen, ja :) Kjempefint med de 2 etasjene syns jeg :)

Skriv en ny kommentar

denhemmelighetsfullehagen

denhemmelighetsfullehagen

48, Bergen

Dette er en blogg om min hemmelighets fulle hage. www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no. Min lille 1 måls hage. Håper du finner inspirasjon gjennom bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits