På tide å starte opp igjen.

Hei flotte lesere. ♣

 

For dere som ikke kjenner meg så er jeg en jente, født og oppvokst med "grønne fingre" og en stor lidenskap for alt som spirer og gror. Jeg har ei lita 1måls hage som jeg har forvandlet til min personlige og hemmelighetsfulle hage. Jeg har to katter "Sjasmin" og "Gollum", hvor Gollum er blitt min følgesvenn når jeg jobber i hagen. Han er minst like mye nedi jorden og gresset som det jeg er. Jeg velger å legge fokuset på denne bloggen om hagen min, tankene mine og litt smådrypp fra det ikke-hagelige aspektet.

 

 

Det er nesten 1 år siden jeg tok en uanmeldt pause fra bloggingen. Nå er jeg tilbake og klar for å ta fatt på bloggen, det er litt som å jobbe i hagen, det tar tid, krever tålmodighet og litt kløkt. Dessverre er jeg ingen racer på datamaskin, opplasting av bilder og slikt, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

 

Her har dere noen tidligere bilder til jeg får lastet opp nye og ferske bilder:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denhemmelighetsfullehagen

denhemmelighetsfullehagen

49, Bergen

Dette er en blogg om min hemmelighets fulle hage. www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no. Min lille 1 måls hage. Håper du finner inspirasjon gjennom bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits